ontwikkeling

Introductie

Vanuit een jarenlange ervaring heeft Results4Care zich gespecialiseerd in een resultaatgerichte aanpak voor informatievoorziening in de zorg. Zo adviseert en ondersteunt Results4Care organisaties bij het omzetten van papieren dossiers naar Elektronische Patiënten Dossiers, bij het implementeren van bestaande informatiesystemen en standaarden en andere projecten.

Ons Team

william

Dr William T.F. GoossenNa zijn carrière als verpleegkundige en 1e en 2e graads docent verpleegkunde, promoveerde Dr William T.F. Goossen in het jaar 2000 in de medische wetenschappen aan de Rijksuniversiteit van Groningen. Sinds februari 2007 is Goossen oprichter en directeur van Results4Care B.V. en richt hij zich op onderzoek, ontwikkeling, onderwijs en advies over de informatievoorziening in de zorg.

anneke

Drs Anneke Goossen-BaremansVoor haar functie als consultant bij Results4Care werkte Anneke Goossen als verpleegkundige, leraar verpleegkunde, verplegingswetenschapper en kwaliteitsfunctionaris. Zij heeft ervaring opgedaan met zorgvernieuwingstrajecten rondom de verpleegkundige methodiek en classificaties in het Medisch Centrum Leeuwarden.

mitchel

Mitchell Duim: Mitchell heeft de opleiding HBO Informatica gedaan en is op dit moment bezig met zijn master opleiding Software Engineering. Bij Results4Care heeft hij gewerkt aan o.a. een HL7 v3 bericht voor de uitwisseling van cliëntengegevens tussen het ziekenhuis en de thuiszorg en de uitwerking van de architectuur voor epidemiologische gegevens.