onderwijs

Zorg en ICT in het onderwijs

Results4Care heeft uitgebreide ervaring met zorg en ICT onderwijs van PhD begeleiding tot MBO onderwijs. Zo worden lessen verzorgd over zorggerelateerde IT en webmanagement voor de MBA van de VVAA Businesschool en over EPD, terminologie, HL7 en semantische interoperabiliteit bij de Master opleiding Health Informatics Professional Master Advanced Health Informatics Practice.

Mocht u belangstelling hebben voor een traject binnen uw opleiding of zorginstelling, neemt u dan contact met ons op.

Nieuwe ICT-toepassingen in de zorg

Kwaliteitsverbetering van ICT in de zorg begint bij gedegen onderwijs. Aspirant zorgverleners raken door middel van onderwijs vertrouwd met de nieuwste technologieën. En dat is niet voor niets. Zij zijn immers de gebruikers van de toekomst. Zie bijvoorbeeld een recente uitgave over nursing informatics waaraan is bijgedragen: Forecasting informatics competencies for nurses in the future of connected health. Via Health Informatics Society Australia is een webinar van 11 april 2017 beschikbaar dat de adviezen voor curricula samenvat.

De expertise van Results4Care zetten wij drieledig in:

  • Results4Care ontwikkelt en verzorgt onderwijs over zorg en technologie voor de initiële opleidingen voor diverse zorgverleners. Results4Care ondersteunt de docenten bij het geven van onderwijs en het verder ontwikkelen van zorg en technologie in de eigen opleiding.
  • Results4Care verzorgt onderwijs op de werkvloer. Ervaren zorgverleners en ICT’ers maken wij vertrouwd met de nieuwste ontwikkelingen en standaarden.
  • Zowel nationaal als internationaal verzorgt Results4Care vervolgonderwijs op het gebied van zorg en technologie aan studenten op HBO en Universiteit.